Yangın Kapısı Fiyatları Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Yangın bapsı fiyatları, üretim maliyetleri, pazar talebi ve yarışma kabilinden faktörlere bandajlı olarak değişir. Fakat, uzmanlar, nitelikli bir yangın kapısının elan mualla bir fiyatla satın allıkınmasının uzun vadede elan konuşu olabileceği dair hemfikirler.

Kaçış merdivenlerinin tabii zemine denli ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en az 1 m2’lik bir sahanlık mimarilıp bu noktadan bayağıya eğimi 50 dereceden henüz ziyade olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile doğal zemine indirilir. Kaçış merdiveninin doğal zemine indirilmesi muhtemel bileğil ise, yerden 3 m yukarıda bitirilebilir.

Yangın kapısı kolu acil durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın kapısı aksesuarıdır. ürkü par olarak da bilinen bu kollar düzgülü kapı kolu üzere mümkün.

Mekanizma odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının yerı saf otomasyon sistemlerine mütenasip aksesuarlarla donatılmıştır. Yöntem odası yangın bapları camlı olur.

Evgin çıkış bapları her çağ midein kesin dışarı sağlıklı açılacak şekilde konumlandırılmalıdır. Acil durumlarda insanoğlu binanın dışından karınine bileğil muhtevainden dışına çıkmak isterler. Bu durumu kolaylaştırıcı önlemlerden biri olarak da bapnın iteklenerek hafif bir şekilde köstek olmaksızın hariçarı açılmasını katkısızlamaktır.

Yangına dayanıklı malzemelerden konstrüksiyonlmalıdır. çoklukla mühür yahut bedduaşap malzemeler kullanılır. Bapnın sözınlığı en azca 4 cm olmalıdır.

Yangın kapısı, bir binada meydana gelen yangın yerinde yangının öteki bölgelere yayılmasını karışmak kucakin tasarlanmıştır. yangın kapısı Yangın kapıları, yangına dayanıklı malzemelerden mamultır ve muayyen bir yangın direncine sahiptir.

Yangın ve ivedili boyut anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. Panik Pas olarak da rapor edilen bu kanat temelı modellerde normal kapı koluna benzeşim. 

Projelerin yangın ve ivedili durumlarda korunması ile ilgili hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri bütün detaylarıyla sınırlıtir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden bünyelır. Bu malzemelerin cihetı silsile, yangın bapları çoklukla özel istila ve kapı menteşeleri üzere diğer yangın muhafaza özelliklerine sahiptir.

 60dk ve 120dk kabilinden averaj dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri üzerine vukuf alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Opsiyonel olarak kötü sızdırmazlık sağlayan kapı zirı giyotini, yangına dayanıklı hidrolik ve yaylı menteşe eklenebilmektedir.

Yangın bapsı; kişi sağlığını koruyup yangın ve esrar kavaraının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanoğluın kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Özellikle yeni bayındırlık kanunuyla baş başa sıfır binalardan küsurat denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın kapısı ve yangın merdiveni üzere kriterler de çok kesifı denetleme altında tutulmaktadır.

Report this wiki page