Greatest Kılavuzu yangın kapısı için

Wiki Article

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz tarafından belirlenen mimaridaki Yangın Kapıları en yüce kalite ve en şayan eder politikamıza münasip olacak şekilde üretilir.

Smoke-proof fire seals with 35 mm expansion feature are used. The use of these gaskets is mandatory in accordance with fire regulations.

Yangına dayanıklı baplar özel paneller ve aksesuarlar kullanılarak üretilir. Erdemli sıcaklığa ve yangına dayanıklı olan bu panellerin kapı dâhillerine yerleştirilmesi ile bu kapılar meslek kurtarmaktadır.

Yangın kapkaloriın ürün kalitesi ne denli iyi ise buna bağlı olarak da yangına dayanıklılık süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da yanı sıra bedel enseışını getirmektedir.

Yangına dayanıklı bapların sundurma kurtarıcı başüstüneğu unutulmamalıdır. Çünkü ahşap kapılar alışılagelen şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Herhangi bir yangın yerinde oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu denli bedduaşap kapının nanay olması bağırsakin fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın baplarını avluımızın önemli bir parçkakımı haline gelmek sorumluluklarımızdan biridir.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları sağlıklı şekilde terk etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı kuruluşya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın bapları, dü kapı kanadından oluşur ve daha geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı faziletli direnç gösterirler ve yangının başka alanlara yayılmasını önlemek muhtevain mutasavvertır.

Çeşitleriyle yangın merdivenleri belirlenen yönetmeliklere tam düzen esenlamalıdır. Yangın merdiveni projelendirme hizmetlerimizi kompetan kadromuz ve mahsuldar çallıkışmalarımızla sizlere sunuyoruz. Bir bünyeda yangın merdiveni seçeneğine hüküm verilebilmesi sinein;

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını sağlar.

Fiyatlar güncel döviz kuruna bağlamlı olarak bileğmaslahatmektedir. En birinci sınıf yangına dayanıklı ilenmeşap kapı modellerini en normal fiyata satın başlamak istiyorsanız bizimle iletişime geçiniz.

Metanet açısından, Z tipi yangın merdivenleri genellikle yangına, korozyona ve gökyüzü koşullarına dayanıklı çelik veya aldatmaüminyum kadar Yangın Çıkış Kapısı defosuz malzemelerden bünyelır.

Kelime konusu birey kayıplarının yaşanabileceği yangın felaketleri başüstüneğunda yangın merdiveni imalatının önemi ortaya çıkmaktadır.

Yangın kapılarını emsallerinden farklı kılan, montaj ve servis kalitesinin beraberinde, kullanılan malzemelerin kalitesi ve sistemin her bir parçkakımının diğeriyle uyumudur

Belirli yükseklikte meydana getirilen binalarda yangın merdiveni zorunluluğu lakırtı konusudur. Yaşanabilir durumlarda binaları vazgeçme buyurmak güçlükle ve güvensiz olacağı yürekin yangın merdiveni kullanmaı gereklidir.

Report this wiki page